Pitkäniemen terapiatalo

Pitkäniemen rakennushistoriallisesti arvokkaaseen ympäristöön suunniteltiin inspiroiva ja rauhoittava kuntoutus- ja työskentely-ympäristö, joka asettuu hienovaraisesti osaksi kokonaisuutta. Rakennus asettuu siten, että ympäröivä maisema, järvinäkymät ja vehreys tukevat sisätilojen toimintoja. Käyttäjät olivat rakennuksen suunnittelussa kiinteästi mukana koko prosessin ajan, jotta asiakaskunnan moninaiset tarpeet voitiin huomioida parhaalla mahdollisella tavalla.

"Ei tullut sellainen, kuin mitä olin ajatellut – tuli paljon parempi. Olin ajatellut, että tulee allas ja vettä, mutta saatiin luontoyhteys, elämykselliset värivalot, virtuaali- ja videoterapiaa ja terapeuttinen rauhoittava keidas".

Maria Penttilä, fysioterapeutti

Projektin
tiedot

Sijainti

Pitkäniemi, Nokia

Asiakas

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Laajuus

765 k-m2

Aika

2017-2019

Yhteistyökumppanit

L2 Paloturvallisuus Oy

Valokuvat

Pyry Kantonen